Välkommen till Mikael Axelssons Gräv Silverdalen AB

Vi är ett mindre familjeföretag med över 35 år i branschen. Vi utför all typ av markarbeten och transporter så som husgrunder, enskilda avlopp, dränering, murbyggen, stenläggning, tomtplanering, våtmarker, vägbyggen, transport och lyft med kranbil. Vårt mål är att alltid få så nöjda kunder som möjligt. Välkomna att höra av er för en kostnadsfri offert eller rådgivning om just ert behov av våra tjänster.

Företaget startade 2007, då som enskild firma och 2012 övergick vi till aktiebolag. Företaget har sin utgångspunkt i Silverdalen, 9km från Hultsfred i Småland. Mikael Axelsson, ägare av företaget har 30 år i branschen. Sedan juni 2014 jobbar Victor Axelsson i företaget.

Vi innehar kort som: Förarbevis på grävmaskin, lastmaskin, CE-kort, Arbete på väg, Första hjälpen på väg.

Våra tjänster

Vi utför all typ av markarbeten, transporter, enskilda avlopp, dränering, murbyggen, stenläggning, tomtplanering, våtmarker, vägbyggen, transport och lyft med kranbil.

Våra tjänster

Maskinpark

Vi har ett brett utbud av maskiner som är anpassade efter stora och små arbeten. I parken finns allt från bandlastare, minigrävare till större lastbilar med tillhörande redskap.

Till våra maskiner

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss! Vi finns tillgängliga på telefon, mail och kontaktformulär. Svarar vi inte direkt hör vi av oss så snart vi kan! Lämna gärna ett meddelande.

Läs mer om oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi åtar oss stora som små uppdrag åt privatpersoner och företag.